TRITON Restaurant je skvostem v samém srdci Prahy, který Vám nabídne nevšední zážitek. V této gurmánské restauraci vaří zkušený šéfkuchař Tomáš Horák, který většinu svého života pracoval v zahraničí, a to v nejlepších restauracích v Německu, Rakousku, Francii a Lucembursku.
Tomáš Horák stojí v čele týmu 10 zkušených kuchařů a kuchařek, kteří se starají o gastronomii TRITON Restaurantu hotelu Adria, snídaňový provoz pro hosty hotelu a hotelové konferenční prostory hotelu Adria s kapacitou až cca 170 osob. Kromě pokrytí hotelového restauračního provozu zajišťuje jeho tým také provoz venkovní zahrádky pro cca 100 osob a v neposlední řadě se také věnují firemnímu cateringu v nejrůznějších lokalitách po celé České republice.
Triton Restaurantem kráčely od jeho založení v roce 1912 kulturní dějiny naší republiky a vždy se zde snoubila vysoká gastronomie s kvalitním uměním. Osobnost Tomáše Horáka je dokonalým propojením obojího. Tomáš pochází z malířské rodiny a když nevaří, tak maluje. Nejvíce ho baví styl Opt-Art, jehož typickými prvky jsou různě propojené geometrické obrazce vytvářející optickou iluzi pohybu. Tyto prvky jsou poměrně běžně k vidění v moderním umění, šperkařství či interiérovém designu. V oblasti gastronomie je Tomáš jeho průkopníkem. Tomáš Horák má hodně významných ocenění, a mezi ty nejznámější patří Kuchař roku 2017, v roce 2019 byl Tomáš nominován a dostal se mezi pět nejlepších kuchařů v republice v kategorii Objev roku 2019 a též v kategorii Volba veřejnosti. V roce 2019 byla také restaurace TRITON vyhlášena jako nejlepší moderní zážitková restaurace v Praze (Best Contemporary Fine Dining Restaurant). Zároveň v dubnu letošního roku po úspěšné kontrole restaurace obdržela certifikát od Czech Specials.
Tomáš Horák kromě toho, že je profesionál a tvůrčí osobností, je rovněž týmovým hráčem a skvělým společníkem. Díky svým znalostem několika světových jazyků, Tomáš Horák vždy vychází k hostům a ptá se je, zda jsou spokojeni a jak se jim v pražské restauraci líbí. Podle slov jednoho z hostů:„..setkání s šéfkuchařem Tomášem Horákem potěšilo nejen moje chuťové buňky, ale i srdce :) Jeho nápady jsou skvostné a výběr surovin naprosto unikátní. Navíc je to opravdu milý společník, který o jídle dokáže krásně vyprávět.“
TRITON Restaurant je jednou z nejlepších žážitkových restaurací v Praze. Top restaurace v Praze s vysokou gastronomií šéfkuchaře Tomáše Horáka v secesní jeskyni na Václavskkém náměstí.